logologo Advertentie, Webinar, Enquêtes & Studies pagina
Zij steunen ons/wij steunen hen.

Hier kon uw Advertentie, Webinar, Enquêtes & Studies staan(of doen wijzelf promotie)
10 Redenen Om Te Adverteren Op Onze Website
1. Regionaal/nationaal/internationaal: onze bezoekers zijn afkomstig uit de regio als nationaal/internationaal. U kan hierop gericht adverteren !
2. Loyale bezoekers: 80% van onze bezoekers komen terug. Uw advertentie zal niet onopgemerkt passeren.
3. Veel bezoekers: min 1500 bezoekers per dag !
4. Social Impact: groot en snel groeiend bereik via onze pagina.
5. Grote zichtbaarheid: uw advertentie verschijnt op een door jezelf gekozen pagina, welke voor jou en je produkt belangrijk is. Op de juiste plek, bij de juiste doelgroep en op het juiste moment een product of dienst onder de aandacht brengen. Dat is nu mogelijk
6. Geen regeltjes, geen contracten. Alles in vertrouwen. U kiest zelf uw periode (Min: 1 maand.)
7. Beperkte advertenties: wij laten slechts enkele advertenties per maand toe zodat onze website functioneel blijft.
8. Goedkoop: online adverteren is een stuk goedkoper dan adverteren in dag- of weekbladen. Bovendien langer zichtbaar !
9. Goede resultaten: uw advertenties worden doelgericht geplaatst. Gericht adverteren dat is ons sleutelwoord. Transparanter kan niet !
10. Steun: dankzij uw advertenties kunnen we dat extraatje aanbieden voor onze werking.
Wij werken niet met het “pay-per-click”-systeem (waarbij je moet betalen voor iedere lead naar je site), en ook niet per “impression” (het aantal keren dat de advertentie getoont wordt): dit veroorzaakt enkel bedrog en fraude. Je betaalt enkel een vast vooraf besproken bedrag. Dat is vast heel wat minder dan de kosten voor een eenmalige verschijning in een krant!
Doe ons een voorstel. Je levert ons bv. zelf een banner(468×60 de traditionele banner) of button(120×60 met verwijzing naar je), of je wil gewoon een duidelijke tekst, met hyperlink, advertentie? Een grote flyer…Alles is mogelijk en bespreekbaar.
Doe een voorstel en vraag onze voorwaarden
Als bedrijf of instelling heeft u de mogelijkheid te adverteren op onze website. Dit kan middels een eenvoudige advertentie, met daarin een link naar de website van uw bedrijf of instelling. Deze website leeft en dat blijkt ook uit onze website statistieken. Dagelijks ontvangen we gemiddeld minstens 1500 bezoekers per dag gemeten over al onze pagina’s. Op 1 mnd hebben wij gemiddeld : Bezoekers 19.441, met 23.515 Paginaweergaven(google analytics). Met deze cijfers kunnen we een zeer interessante reikwijdte aanbieden, ook aan regionale adverteerders.
U bepaalt zelf op welke pagina u wenst te adverteren, dit is mogelijk op deze advertentiepagina, of op een bepaalde pagina van onze ‘basis’ infopagina’s, of een van de extra infopagina’s, of zelfs op ons extern druk bezocht pijnforum, op een bepaald event op onze evenementenpagina
Vaste(permanente) sponsors(minimum 1 jaar sponsoren) krijgen een plaats toegewezen op onze sponsorpagina
Interesse? Neem contact met ons op via het contact formulier en vermeld duidelijk: advertentie


Hier kon ook Uw advertentie/actie staan!

GezondheidGezondheid


NIEUW: Juni 2021 Graag willen wij jullie hulp vragen voor de rekrutering van personen met aanhoudende hand-, arm- en/of schouderpijn

(> 3 maanden; leeftijd 18 – 65 jaar), in het kader van een studie van de Onderzoeksgroep Gezondheidspsychologie van de KU Leuven onder supervisie van Prof. Ann Meulders. Deze studie wilt de rol van pijn-gerelateerd vermijdingsgedrag nagaan in de chronificatie van pijnklachten
Vergoeding: €16
Details: Flyer
Met vriendelijke groeten,
Contact: kristof.vandael@kuleuven.be / robotarm@kuleuven.be
Kristof Vandael (doctoraatsstudent Psychologie)
Mede namens Prof. Dr. Ann Meulders, en Joyce Mariën en Lotte Perdieus (master studenten Psychologie)

Loopt tot minstens einde 2021


NIEUW: Mei 2021: Rekrutering masterproef: validatie van de PCFS-vragenlijst voor personen met één of meer chronische aandoeningen

Mijn naam is Charlotte en ik ben een studente in de opleiding ‘Master in de Gezondheidsbevordering’ aan de Universiteit van Gent. Voor mijn masterproef zal ik de Primary Care Functioning Scale (PCFS) valideren. Dit is een vragenlijst die het functioneren meet van personen met één of meer chronische aandoeningen (leeftijd van 50 jaar of ouder).
Het doel is om deze vragenlijst uiteindelijk te implementeren binnen de eerstelijnszorg en op die manier de zorg meer patiënt- en persoonsgericht te maken zodoende het functioneren van de patiënten doorheen de tijd te kunnen opvolgen.

Vooraleer dit kan gebeuren, moet deze vragenlijst gevalideerd worden en door zoveel mogelijk mensen worden ingevuld. Concreet ben ik dus op zoek naar personen met één of meer chronische aandoeningen (leeftijd van 50 jaar of ouder) die 30 à 40 minuten van hun tijd willen geven om de vragenlijst eenmalig in te vullen. Er worden algemene vragen gesteld en vragen over het functioneren (lichamelijke en geestelijke functies, activiteiten, omgeving, participatie en persoonlijkheid).

Rechtstreekse link naar de vragenlijst: Enquete
Contact: Charlotte.VanBelle@UGent.be Tel:0472/90 47 37
Studie loopt tot einde Juni 2021

Loopt tot eind Juni 2021


Nieuw: Mei 2021 Odisee Hogeschool “Ben jij betaald of vrijwillig aan het werk?
Wil jij je job leuker, beter, interessanter maken? Of ken jij iemand die dit graag wil?
Top! Odisee Hogeschool is op zoek naar mensen met een arbeidsbeperking die onze nieuwe app willen testen. Deze hebben we in samenwerking met GTB Vlaanderen, Konekt, Groep Maatwerk, Mentor vzw en iDropsontwikkeld.”
Interesse? Lees de oproep hieronder en schrijf in via charlotte.claes2@odisee.be

Contact: charlotte.claes2@odisee.be


Charlotte Claes
Onderzoeksmedewerker
Sociaal werk
charlotte.claes2@odisee.be
Campus Brussel
Warmoesberg 26
1000 Brussel
odisee.be

04/2021-eind 06/2021


Nieuw: Studie van de alliantie onderzoeksgroep Motor-Mind die onderzoek doet naar conservatieve behandelingen voor chronische pijn.

Heden starten wij een nieuw onderzoek waarbij we nagaan wat het additionele effect is van cognitieve gedragstherapie voor insomnia bovenop de therapie uit het vorige onderzoek bij mensen met chronische pijn en insomnia
De studie loopt vier jaar vanaf 1 januari 2018. (In opdracht van de alliantiegroep Motor-Mind, olv. Prof. Dr. Jo Nijs, Prof. Dr. Mira Meeus, Prof. Dr. Lieven Danneels, Prof. Dr. Barbara Cagnie)

03/2018- 01/2022

Hits: 976

TOP