logologo Advertentie, Webinar, Enquêtes & Studies pagina
Zij steunen ons/wij steunen hen.

Hier kon uw Advertentie, Webinar, Enquêtes & Studies staan(of doen wijzelf promotie)
10 Redenen Om Te Adverteren Op Onze Website
1. Regionaal/nationaal/internationaal: onze bezoekers zijn afkomstig uit de regio als nationaal/internationaal. U kan hierop gericht adverteren !
2. Loyale bezoekers: 80% van onze bezoekers komen terug. Uw advertentie zal niet onopgemerkt passeren.
3. Veel bezoekers: min 1500 bezoekers per dag !
4. Social Impact: groot en snel groeiend bereik via onze pagina.
5. Grote zichtbaarheid: uw advertentie verschijnt op een door jezelf gekozen pagina, welke voor jou en je produkt belangrijk is. Op de juiste plek, bij de juiste doelgroep en op het juiste moment een product of dienst onder de aandacht brengen. Dat is nu mogelijk
6. Geen regeltjes, geen contracten. Alles in vertrouwen. U kiest zelf uw periode (Min: 1 maand.)
7. Beperkte advertenties: wij laten slechts enkele advertenties per maand toe zodat onze website functioneel blijft.
8. Goedkoop: online adverteren is een stuk goedkoper dan adverteren in dag- of weekbladen. Bovendien langer zichtbaar !
9. Goede resultaten: uw advertenties worden doelgericht geplaatst. Gericht adverteren dat is ons sleutelwoord. Transparanter kan niet !
10. Steun: dankzij uw advertenties kunnen we dat extraatje aanbieden voor onze werking.
Wij werken niet met het “pay-per-click”-systeem (waarbij je moet betalen voor iedere lead naar je site), en ook niet per “impression” (het aantal keren dat de advertentie getoont wordt): dit veroorzaakt enkel bedrog en fraude. Je betaalt enkel een vast vooraf besproken bedrag. Dat is vast heel wat minder dan de kosten voor een eenmalige verschijning in een krant!
Doe ons een voorstel. Je levert ons bv. zelf een banner(468×60 de traditionele banner) of button(120×60 met verwijzing naar je), of je wil gewoon een duidelijke tekst, met hyperlink, advertentie? Een grote flyer…Alles is mogelijk en bespreekbaar.
Doe een voorstel en vraag onze voorwaarden
Als bedrijf of instelling heeft u de mogelijkheid te adverteren op onze website. Dit kan middels een eenvoudige advertentie, met daarin een link naar de website van uw bedrijf of instelling. Deze website leeft en dat blijkt ook uit onze website statistieken. Dagelijks ontvangen we gemiddeld minstens 1500 bezoekers per dag gemeten over al onze pagina’s. Op 1 mnd hebben wij gemiddeld : Bezoekers 19.441, met 23.515 Paginaweergaven(google analytics). Met deze cijfers kunnen we een zeer interessante reikwijdte aanbieden, ook aan regionale adverteerders.
U bepaalt zelf op welke pagina u wenst te adverteren, dit is mogelijk op deze advertentiepagina, of op een bepaalde pagina van onze ‘basis’ infopagina’s, of een van de extra infopagina’s, of zelfs op ons extern druk bezocht pijnforum, op een bepaald event op onze evenementenpagina
Vaste(permanente) sponsors(minimum 1 jaar sponsoren) krijgen een plaats toegewezen op onze sponsorpagina
Interesse? Neem contact met ons op via het contact formulier en vermeld duidelijk: advertentie


NIEUW Mei 2022:
Hoogwaardige revalidatie voor slaap en pijn bij knieartrose

Studie loopt tot +2024…(studie is goedgekeurd door de ethische commissie)


Knieartrose is de belangrijkste oorzaak waarom oudere volwassenen problemen kunnen ondervinden met het uitvoeren van hun activiteiten. Studies tonen aan dat 60% van de personen boven de 55 jaar pijnklachten ontwikkelen die gerelateerd zijn aan artrose. Deze pijn heeft een duidelijke negatieve invloed op het functioneren en op de levenskwaliteit van personen met artrose.
Er is al veel onderzoek gedaan om beter te begrijpen hoe de pijn, die geassocieerd is met artrose, best behandeld kan worden. Jarenlang is er gedacht dat de pijn bij personen met artrose enkel gelinkt was aan schade aan het kraakbeen in het gewricht. Ondertussen weten we echter dat er vele andere levensstijl-factoren artrose-pijn kunnen beïnvloeden, zoals bijvoorbeeld ons gewicht en stressniveau. Recent wordt er ook meer aandacht besteed aan de invloed van slaap op het ervaren van pijn. Veel studies geven aan dat ongeveer de helft van de personen met artrose ook problemen ervaren met slapen. Dit wil zeggen dat ze moeilijkheden ondervinden om de slaap te vatten en door te slapen, en vroegtijdig wakker worden in de ochtend.
Binnen de huidige studie willen we bestuderen wat de invloed is van slaap op het ervaren van pijn bij personen met knieartrose. Daarom zullen we binnen onze studie twee hoog kwalitatieve behandelprogramma’s, die op verschillende levensstijl-factoren focussen, vergelijken. Deelnemers aan deze studie zullen per loting in één van de twee behandelgroepen ingedeeld worden. Beide groepen zullen de meest hoogwaardige therapie, zoals op heden gekend, ontvangen voor knieartrose. Binnen één groep zal er meer gefocust worden op slaap. De andere groep zal therapie ontvangen die meer focust op levensstijl. Op dit moment weten we niet welke therapie beter is. Dit onderzoeken zal ons helpen om in de toekomst de zorg voor personen met artrose te verbeteren.
De huidige studie werd goedgekeurd door de ethische commissies van UZ Leuven en UZ Brussel (S66306).

Wij zoeken deelnemers voor onze studie

Deelnemers zullen gratis 18 individuele sessies therapie ontvangen, gepland over 14 weken. Deze zal gegeven worden door gespecialiseerde kinesitherapeuten en zal plaatsvinden in de brede regio rond Leuven en Brussel. Aan de deelnemers zal ook gevraagd worden om op 3 momenten bloed te laten afnemen in UZ Leuven, en er zal tevens op 3 momenten een slaaponderzoek aan huis gebeuren. Er wordt hiervoor een redelijke vergoeding voorzien.

Om deel te nemen moet je aan onderstaande criteria voldoen:

– 45 jaar of ouder zijn
– kniepijn hebben die reeds 3 maanden of langer aanwezig is
– slaapproblemen hebben die reeds 3 maanden of langer aanwezig zijn
– een BMI hebben van minder dan 30 (wanneer je je BMI niet kent, kan je het via deze link makkelijk berekenen: https://www.hartstichting.nl/gezond-leven/bmi)

Wanneer je aan deze criteria voldoet en geïnteresseerd bent in de studie, kan je ons contacteren door een e-mail te sturen naar slaapartrose@vub.be of door ons telefonisch te contacteren op het nummer 0474 29 99 67. We nemen dan spoedig contact op met jou om verder te bekijken of u kan deelnemen aan deze studie.
Aarzel ook zeker niet om ons te contacteren wanneer je vragen hebt of meer informatie wenst over de studie!

Bedankt alvast,
Céline Labie, Nils Runge en Liesbet De Baets, namens het hele studie team!


 

Hier kon ook Uw advertentie/actie staan!

GezondheidGezondheid


NIEUW April 2022:

Studie loopt tot eind 2023


NIEUW November 2021: Universiteit van Gent onderzoek naar de stigmatisering van en impact op medicinale cannabisgebruikers

Onderzoek loopt tot Mei 2022


Hits: 1041

X

TOP