logologo Advertentie pagina
Zij steunen ons/wij steunen hen.

Hier kon uw advertentie staan(of doen wijzelf promotie)
 

10 Redenen Om Te Adverteren Op Onze Website
1. Regionaal/nationaal/internationaal: onze bezoekers zijn afkomstig uit de regio als nationaal/internationaal. U kan hierop gericht adverteren !
2. Loyale bezoekers: 80% van onze bezoekers komen terug. Uw advertentie zal niet onopgemerkt passeren.
3. Veel bezoekers: min 1500 bezoekers per dag !
4. Social Impact: groot en snel groeiend bereik via onze pagina.
5. Grote zichtbaarheid: uw advertentie verschijnt op een door jezelf gekozen pagina, welke voor jou en je produkt belangrijk is. Op de juiste plek, bij de juiste doelgroep en op het juiste moment een product of dienst onder de aandacht brengen. Dat is nu mogelijk
6. Geen regeltjes, geen contracten. Alles in vertrouwen. U kiest zelf uw periode (Min: 1 maand.)
7. Beperkte advertenties: wij laten slechts enkele advertenties per maand toe zodat onze website functioneel blijft.
8. Goedkoop: online adverteren is een stuk goedkoper dan adverteren in dag- of weekbladen. Bovendien langer zichtbaar !
9. Goede resultaten: uw advertenties worden doelgericht geplaatst. Gericht adverteren dat is ons sleutelwoord. Transparanter kan niet !
10. Steun: dankzij uw advertenties kunnen we dat extraatje aanbieden voor onze werking.
 

Wij werken niet met het “pay-per-click”-systeem (waarbij je moet betalen voor iedere lead naar je site), en ook niet per “impression” (het aantal keren dat de advertentie getoont wordt): dit veroorzaakt enkel bedrog en fraude. Je betaalt enkel een vast vooraf besproken bedrag. Dat is vast heel wat minder dan de kosten voor een eenmalige verschijning in een krant!
Doe ons een voorstel. Je levert ons bv. zelf een banner(468×60 de traditionele banner) of button(120×60 met verwijzing naar je), of je wil gewoon een duidelijke tekst, met hyperlink, advertentie? Een grote flyer…Alles is mogelijk en bespreekbaar.
Doe een voorstel en vraag onze voorwaarden
Als bedrijf of instelling heeft u de mogelijkheid te adverteren op onze website. Dit kan middels een eenvoudige advertentie, met daarin een link naar de website van uw bedrijf of instelling. Deze website leeft en dat blijkt ook uit onze website statistieken. Dagelijks ontvangen we gemiddeld minstens 1500 bezoekers per dag gemeten over al onze pagina’s. Op 1 mnd hebben wij gemiddeld : Bezoekers 19.441, met 23.515 Paginaweergaven(google analytics). Met deze cijfers kunnen we een zeer interessante reikwijdte aanbieden, ook aan regionale adverteerders.
U bepaalt zelf op welke pagina u wenst te adverteren, dit is mogelijk op deze advertentiepagina, of op een bepaalde pagina van onze ‘basis’ infopagina’s, of een van de extra infopagina’s, of zelfs op ons extern druk bezocht pijnforum, op een bepaald event op onze evenementenpagina
Vaste(permanente) sponsors(minimum 1 jaar sponsoren) krijgen een plaats toegewezen op onze sponsorpagina
Interesse? Neem contact met ons op via het contact formulier en vermeld duidelijk: advertentie


Hier kon ook Uw advertentie/actie staan!


NIEUW: Onderzoeksgroep Gezondheidspsychologie aan de Katholieke Universiteit Leuven: Online enquête naar het omgaan met chronische pijn


De onderzoeksgroep Gezondheidspsychologie van de KU Leuven is op zoek naar Nederlandstalige volwassenen die pijnklachten ervaren voor minstens 3 maanden voor een online studie naar het omgaan met pijn.
Deelname houdt in dat u een aantal vragenlijsten invult, waarvan enkele recentelijk ontwikkeld zijn.
Het volledig invullen van de enquête duurt ongeveer 45 minuten.
Met het volledig invullen maakt u kans op een FNAC- of VVV-cadeaubon t.w.v. € 20,-.
Voor meer informatie en deelname kunt u onderstaande website bezoeken:
https://ppw.kuleuven.be/ogp/omgaanmetpijn
Detail:
In de onderzoeksgroep Gezondheidspsychologie aan de Katholieke Universiteit te Leuven voeren we een onderzoek uit naar het omgaan met chronische pijnklachten. We zijn daarvoor op zoek naar mensen met chronische pijn die bereid zijn om een online enquête in te vullen.

Kort samengevat willen we met het onderzoek bestuderen de manier waarop mensen met chronische pijn activiteiten uitvoeren en de doelen die zij hebben. Dat doen we eerst door twee nieuwe vragenlijsten te beoordelen. Indien de vragenlijsten goed zijn, dan kunnen ze ook in toekomstige onderzoeken en in de praktijk worden gebruikt.
Verder willen we bestuderen of de manier waarop mensen met chronische pijn hun activiteiten uitvoeren en de doelen die zij hebben verband houden met de pijn en de beperkingen die zij in het dagelijkse leven ondervinden.

Voor deze studie zijn we op zoek naar volwassen Nederlandstalige mensen die minstens drie maanden pijnklachten hebben en die geen operatie hebben ondergaan in de drie maanden voorafgaand aan deelname aan het onderzoek.
Het volledig invullen van de vragenlijsten (online) duurt ongeveer 45 minuten en deelname is anoniem. Onder de deelnemers wordt een aantal FNAC of VVV-cadeaubonnen ter waarde van € 20,00 verloot (één op de 15 mensen die de enquête volledig heeft ingevuld zal een cadeaubon ontvangen).
Het onderzoek is goedgekeurd door de Sociaal-Maatschappelijke Ethische Commissie van de KU Leuven (registratie nummer: G-2015 04 229).

U kunt hier de enquête bekijken: ppw.kuleuven.be/home/english/research/ogp/omgaanmetpijn

Indien u nog meer vragen heeft over (de inhoud van) het onderzoek, dan ben ik uiteraard graag bereid om u meer informatie te geven. U kunt mij contacteren per e-mail (Rena.Gatzounis@kuleuven.be) of telefonisch (+32 16 37 30 40 of +31 6 34767199 [Nederlandse gsm]).

11/17-11/18


NIEUW: UZ Gent: Onderzoek naar mogelijke oorzaken voor chronische pijn na het oplopen van een whiplash ongeval:

View post on imgur.com


Chronische whiplash: de weg naar een duidelijke therapie voor een complexe pathologie

De aanwezigheid van chronische pijn is een belangrijke bron van klachten binnen de gezondheidszorg. Uit het rapport van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, blijkt dat 23% van de Belgische populatie lijdt aan een vorm van chronische pijn. Bovendien vertoont 37% daarvan ernstige pijnklachten (≥8/10 op een pijnschaal).
Wanneer we specifiek kijken naar personen die een whiplash ongeval oplopen, zien we dat zelfs met toepassing van onze huidige therapie vormen, tot 50% van deze mensen chronische klachten ontwikkelt. Mogelijks is dit verbonden aan het feit dat de onderliggende mechanismen van het ontstaan van chronische klachten onvoldoende duidelijk zijn en dat onze therapie daarom nog onvoldoende afgestemd is op deze mechanismen.
Omdat whiplash patiënten een belangrijk aandeel binnen de gezondheidszorg in onze Westerse wereld uitmaken, is het belangrijk om vooruitgang te boeken in het begrijpen en kunnen behandelen van deze aandoeningen.

Vandaar dat wij aan de Universiteit Gent en de Vrije Universiteit Brussel een studie uitvoeren, waarbij we het effect van 2 soorten therapie gaan vergelijken op verschillende uitkomstmaten zoals functionaliteit, levenskwaliteit, pijnverwerkingsmechanismen en hersenprocessen tijdens het ervaren van pijn. Om dit te kunnen evalueren zal aan de deelnemers gevraagd worden om deel te nemen aan een aantal testmomenten . Deze testen zijn niet-invasief, dragen geen risico op schade en zijn stralingsvrij.

Zowel de therapie als het afnemen van de testen zal doorgaan in het UZ van Gent of Brussel, naargelang de voorkeur van de deelnemer, en zijn kosteloos.

Op deze manier willen we bijdragen aan het wetenschappelijk onderbouwen van therapie voor chronische whiplash patiënten in de toekomst.
Wil u graag bijdragen aan de vooruitgang van therapie voor chronische whiplash? Kent u whiplash patiënten? Informatie kan vrijblijvend verkregen worden via het e-mailadres chronischepijn@ugent.be. Op ditzelfde adres kunnen ook flyers en posters verkregen worden indien gewenst.
12/2017-09/2019


 
Mindfulness voor omgaan met zelfmoordgedachten? Deelnemers gezocht voor Prospect studie
Gepaste hulp vinden voor het omgaan met zelfmoordgedachten is niet evident. Van slechts weinig trainingen of behandelingen is immers bekend of ze ook helpen in het reduceren van zelfmoordgedachten. Dit is een belangrijk aandachtspunt in het Vlaams Actieplan Suïcidepreventie.

Het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie (VLESP) lanceert daarom een studie naar het effect van Mindfulness Based Cognitieve Training (MBCT) op het verminderen van suïcidegedachten. Onderzoekers roepen iedereen in Vlaanderen die kampt met zelfmoordgedachten, op om deel te nemen.

In het kader van dit onderzoek worden vanaf eind april in alle Vlaamse provincies kosteloos mindfulness trainingen aangeboden. De MBCT gebeurt in groep (max. 10 personen) en omvat 8 wekelijkse sessies van telkens 2u. Indien je je voor het onderzoek aanmeldt, word je willekeurig ingedeeld in een trainingsgroep of in een controlegroep (die de training niet ontvangt).
Kamp je met zelfmoordgedachten en wil je graag bijdragen aan dit vernieuwende onderzoek? Meld je dan aan op de website prospect.vlesp.be/mbct​ en ontvang snel meer informatie. Iedereen die 18 jaar of ouder is, in Vlaanderen woont en aan zelfmoord denkt, kan deelnemen. Plaatsen zijn beperkt!

Aanmelden kan via: prospect.vlesp.be/mbct​
Voor vragen of informatie over het onderzoek kan men terecht op prospect@vlesp.be
24/03/17


Hits: 74

TOP