logologo Advertentie pagina
Zij steunen ons/wij steunen hen.

Hier kon uw advertentie staan(of doen wijzelf promotie)
10 Redenen Om Te Adverteren Op Onze Website
1. Regionaal/nationaal/internationaal: onze bezoekers zijn afkomstig uit de regio als nationaal/internationaal. U kan hierop gericht adverteren !
2. Loyale bezoekers: 80% van onze bezoekers komen terug. Uw advertentie zal niet onopgemerkt passeren.
3. Veel bezoekers: min 1500 bezoekers per dag !
4. Social Impact: groot en snel groeiend bereik via onze pagina.
5. Grote zichtbaarheid: uw advertentie verschijnt op een door jezelf gekozen pagina, welke voor jou en je produkt belangrijk is. Op de juiste plek, bij de juiste doelgroep en op het juiste moment een product of dienst onder de aandacht brengen. Dat is nu mogelijk
6. Geen regeltjes, geen contracten. Alles in vertrouwen. U kiest zelf uw periode (Min: 1 maand.)
7. Beperkte advertenties: wij laten slechts enkele advertenties per maand toe zodat onze website functioneel blijft.
8. Goedkoop: online adverteren is een stuk goedkoper dan adverteren in dag- of weekbladen. Bovendien langer zichtbaar !
9. Goede resultaten: uw advertenties worden doelgericht geplaatst. Gericht adverteren dat is ons sleutelwoord. Transparanter kan niet !
10. Steun: dankzij uw advertenties kunnen we dat extraatje aanbieden voor onze werking.
Wij werken niet met het “pay-per-click”-systeem (waarbij je moet betalen voor iedere lead naar je site), en ook niet per “impression” (het aantal keren dat de advertentie getoont wordt): dit veroorzaakt enkel bedrog en fraude. Je betaalt enkel een vast vooraf besproken bedrag. Dat is vast heel wat minder dan de kosten voor een eenmalige verschijning in een krant!
Doe ons een voorstel. Je levert ons bv. zelf een banner(468×60 de traditionele banner) of button(120×60 met verwijzing naar je), of je wil gewoon een duidelijke tekst, met hyperlink, advertentie? Een grote flyer…Alles is mogelijk en bespreekbaar.
Doe een voorstel en vraag onze voorwaarden
Als bedrijf of instelling heeft u de mogelijkheid te adverteren op onze website. Dit kan middels een eenvoudige advertentie, met daarin een link naar de website van uw bedrijf of instelling. Deze website leeft en dat blijkt ook uit onze website statistieken. Dagelijks ontvangen we gemiddeld minstens 1500 bezoekers per dag gemeten over al onze pagina’s. Op 1 mnd hebben wij gemiddeld : Bezoekers 19.441, met 23.515 Paginaweergaven(google analytics). Met deze cijfers kunnen we een zeer interessante reikwijdte aanbieden, ook aan regionale adverteerders.
U bepaalt zelf op welke pagina u wenst te adverteren, dit is mogelijk op deze advertentiepagina, of op een bepaalde pagina van onze ‘basis’ infopagina’s, of een van de extra infopagina’s, of zelfs op ons extern druk bezocht pijnforum, op een bepaald event op onze evenementenpagina
Vaste(permanente) sponsors(minimum 1 jaar sponsoren) krijgen een plaats toegewezen op onze sponsorpagina
Interesse? Neem contact met ons op via het contact formulier en vermeld duidelijk: advertentie


Hier kon ook Uw advertentie/actie staan!


 


NIEUW: Universiteit Gent zoekt kinderen en jongeren (9-16 jaar) met chronische pijn voor deelname aan onderzoek over leven met pijn

Vanuit de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, Universiteit Gent, wordt onderzoek verricht naar chronische pijn bij kinderen. Op die manier probeert de Universiteit Gent de kennis rond dit onderwerp te vergroten en zo de klinische praktijk te informeren. Momenteel wordt er een onderzoek gepland dat zich focust op kinderen (9-16j) met chronische pijn en mogelijke gevoelens van onrechtvaardigheid. Het doel van het onderzoek is om de ervaringen van kinderen met hun chronische pijn beter in kaart te brengen. Dit zal gebeuren aan de hand van enkele vragenlijsten en een groepsgesprek met leeftijdsgenoten die ook met chronische pijn kampen.
Het onderzoek zal gepland worden in de paasvakantie of kort daarna, op een moment wanneer zoveel mogelijk kinderen zich hiervoor kunnen vrijmaken. Het gesprek zal ongeveer 1-1u30 in beslag nemen. Er zal een vergoeding van €30 voor deelname zijn.

Heeft uw kind chronische pijn en wil u graag meer info omtrent mogelijke deelname aan ons onderzoek?

Contacteer dan Frederick Daenen (Frederick.Daenen@Ugent.be)
—————————————–
Frederick Daenen
Doctoraatsbursaal
Ghent Health Psychology Lab
Henri Dunantlaan 2, 9000 Gent
06/2019
Nieuw: Studie van de alliantie onderzoeksgroep Motor-Mind die onderzoek doet naar conservatieve behandelingen voor chronische pijn.

Heden starten wij een nieuw onderzoek waarbij we nagaan wat het additionele effect is van cognitieve gedragstherapie voor insomnia bovenop de therapie uit het vorige onderzoek bij mensen met chronische pijn en insomnia
De studie loopt vier jaar vanaf 1 januari 2018. (In opdracht van de alliantiegroep Motor-Mind, olv. Prof. Dr. Jo Nijs, Prof. Dr. Mira Meeus, Prof. Dr. Lieven Danneels, Prof. Dr. Barbara Cagnie)

03/2018- 01/2022


<

NIEUW: UZ Gent: Onderzoek naar mogelijke oorzaken voor chronische pijn na het oplopen van een whiplash ongeval:

View post on imgur.com

Chronische whiplash: de weg naar een duidelijke therapie voor een complexe pathologie

De aanwezigheid van chronische pijn is een belangrijke bron van klachten binnen de gezondheidszorg. Uit het rapport van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, blijkt dat 23% van de Belgische populatie lijdt aan een vorm van chronische pijn. Bovendien vertoont 37% daarvan ernstige pijnklachten (≥8/10 op een pijnschaal).
Wanneer we specifiek kijken naar personen die een whiplash ongeval oplopen, zien we dat zelfs met toepassing van onze huidige therapie vormen, tot 50% van deze mensen chronische klachten ontwikkelt. Mogelijks is dit verbonden aan het feit dat de onderliggende mechanismen van het ontstaan van chronische klachten onvoldoende duidelijk zijn en dat onze therapie daarom nog onvoldoende afgestemd is op deze mechanismen.
Omdat whiplash patiënten een belangrijk aandeel binnen de gezondheidszorg in onze Westerse wereld uitmaken, is het belangrijk om vooruitgang te boeken in het begrijpen en kunnen behandelen van deze aandoeningen.

Vandaar dat wij aan de Universiteit Gent en de Vrije Universiteit Brussel een studie uitvoeren, waarbij we het effect van 2 soorten therapie gaan vergelijken op verschillende uitkomstmaten zoals functionaliteit, levenskwaliteit, pijnverwerkingsmechanismen en hersenprocessen tijdens het ervaren van pijn. Om dit te kunnen evalueren zal aan de deelnemers gevraagd worden om deel te nemen aan een aantal testmomenten . Deze testen zijn niet-invasief, dragen geen risico op schade en zijn stralingsvrij.

Zowel de therapie als het afnemen van de testen zal doorgaan in het UZ van Gent of Brussel, naargelang de voorkeur van de deelnemer, en zijn kosteloos.

Op deze manier willen we bijdragen aan het wetenschappelijk onderbouwen van therapie voor chronische whiplash patiënten in de toekomst.
Wil u graag bijdragen aan de vooruitgang van therapie voor chronische whiplash? Kent u whiplash patiënten? Informatie kan vrijblijvend verkregen worden via het e-mailadres chronischepijn@ugent.be. Op ditzelfde adres kunnen ook flyers en posters verkregen worden indien gewenst.
12/2017-09/2019/


 

Hits: 712

TOP