logologo Advertentie pagina
Zij steunen ons/wij steunen hen.

Hier kon uw advertentie staan(of doen wijzelf promotie)
 

10 Redenen Om Te Adverteren Op Onze Website
1. Regionaal/nationaal/internationaal: onze bezoekers zijn afkomstig uit de regio als nationaal/internationaal. U kan hierop gericht adverteren !
2. Loyale bezoekers: 80% van onze bezoekers komen terug. Uw advertentie zal niet onopgemerkt passeren.
3. Veel bezoekers: min 1500 bezoekers per dag !
4. Social Impact: groot en snel groeiend bereik via onze pagina.
5. Grote zichtbaarheid: uw advertentie verschijnt op een door jezelf gekozen pagina, welke voor jou en je produkt belangrijk is. Op de juiste plek, bij de juiste doelgroep en op het juiste moment een product of dienst onder de aandacht brengen. Dat is nu mogelijk
6. Geen regeltjes, geen contracten. Alles in vertrouwen. U kiest zelf uw periode (Min: 1 maand.)
7. Beperkte advertenties: wij laten slechts enkele advertenties per maand toe zodat onze website functioneel blijft.
8. Goedkoop: online adverteren is een stuk goedkoper dan adverteren in dag- of weekbladen. Bovendien langer zichtbaar !
9. Goede resultaten: uw advertenties worden doelgericht geplaatst. Gericht adverteren dat is ons sleutelwoord. Transparanter kan niet !
10. Steun: dankzij uw advertenties kunnen we dat extraatje aanbieden voor onze werking.
 

Wij werken niet met het “pay-per-click”-systeem (waarbij je moet betalen voor iedere lead naar je site), en ook niet per “impression” (het aantal keren dat de advertentie getoont wordt): dit veroorzaakt enkel bedrog en fraude. Je betaalt enkel een vast vooraf besproken bedrag. Dat is vast heel wat minder dan de kosten voor een eenmalige verschijning in een krant!
Doe ons een voorstel. Je levert ons bv. zelf een banner(468×60 de traditionele banner) of button(120×60 met verwijzing naar je), of je wil gewoon een duidelijke tekst, met hyperlink, advertentie? Een grote flyer…Alles is mogelijk en bespreekbaar.
Doe een voorstel en vraag onze voorwaarden
Als bedrijf of instelling heeft u de mogelijkheid te adverteren op onze website. Dit kan middels een eenvoudige advertentie, met daarin een link naar de website van uw bedrijf of instelling. Deze website leeft en dat blijkt ook uit onze website statistieken. Dagelijks ontvangen we gemiddeld minstens 1500 bezoekers per dag gemeten over al onze pagina’s. Op 1 mnd hebben wij gemiddeld : Bezoekers 19.441, met 23.515 Paginaweergaven(google analytics). Met deze cijfers kunnen we een zeer interessante reikwijdte aanbieden, ook aan regionale adverteerders.
U bepaalt zelf op welke pagina u wenst te adverteren, dit is mogelijk op deze advertentiepagina, of op een bepaalde pagina van onze ‘basis’ infopagina’s, of een van de extra infopagina’s, of zelfs op ons extern druk bezocht pijnforum, op een bepaald event op onze evenementenpagina
Vaste(permanente) sponsors(minimum 1 jaar sponsoren) krijgen een plaats toegewezen op onze sponsorpagina
Interesse? Neem contact met ons op via het contact formulier en vermeld duidelijk: advertentie


Hier kon ook Uw advertentie/actie staan!


Doctoraats-onderzoek Lage rugpijn

Beste mensen,
In het kader van mijn doctoraat ben ik op zoek naar proefpersonen die tegen betaling (50 euro per testmoment van 3u) willen deelnemen aan onze testing in het UZ Gent. Voor dit onderzoek zoeken we zowel mensen met als zonder lage rugpijn.
Meer info vind je in onderstaande foto.
Geïnteresseerd?: mail naar lagerugpijn@ugent.be + vermeld als onderwerp ‘BOF-IOP‘ (dan word je in eerste instantie voor mijn onderzoek gecontacteerd).
Op deze manier hopen we een beter begrip te krijgen van het chronificatieproces van lage rugpijn en zo ook bij te dragen tot een betere behandeling van dit probleem.
Liken en sharen van dit bericht wordt uiteraard aangemoedigd!

04/17-11/17


Onderzoek naar cannabisgebruik om gezondheidsredenen ism:
 

Prof. dr. Tom Decorte en Frédérique Bawin nodigen u graag uit om deel te nemen aan een onderzoek naar cannabisgebruik om gezondheidsredenen in Vlaanderen, gefinancierd door het Fonds Wetenschappelijk Onderwijs (FWO). Deze studie wordt uitgevoerd door het Instituut voor Sociaal Drugsonderzoek (ISD) van de Universiteit Gent. Dit onderzoek heeft tot doel meer kennis te vergaren over cannabisgebruik om gezondheidsredenen. Aangezien het gebruik van cannabis in België niet is toegestaan, beschikken we nauwelijks over informatie over of en hoe mensen cannabis gebruiken om hun gezondheidsklachten te verlichten. Een belangrijke bron van informatie zijn de mensen zelf die cannabis om gezondheidsredenen gebruiken. Hiervoor hebben we een online vragenlijst en een interview ontwikkeld. U kan aan beide deelnemen.

De algemene bevolking weet vaak minder over het gebruik van cannabis om gezondheidsredenen en er bestaan verscheidene misinterpretaties over het onderwerp. Uw deelname aan het onderzoek helpt ons om een genuanceerd beeld te schetsen van cannabisgebruik om gezondheidsredenen en bepaalde eenzijdige opvattingen over het onderwerp te doorbreken.
Meer informatie over het onderzoek vindt u op onze website: www.cannabisengezondheid.be
U kan ook altijd zelf contact met ons opnemen:
frederique.bawin@ugent.be
Tel.: +32 472 72 02 44
* Het telefoonnummer en e-mailadres dienen enkel om contact met u op te nemen. Ze worden verder niet bewaard als persoonlijk gegeven en dienen niet om u te identificeren
Wie zoeken we?

Om dit te realiseren is uw verhaal erg belangrijk voor het doel van het onderzoek.
Wij zijn op zoek naar mensen die

cannabis (soms) om gezondheidsredenen gebruiken
EN/OF cannabis in het verleden hebben gebruikt om gezondheidsredenen
EN/OF cannabis hebben uitgeprobeerd om gezondheidsredenen
EN minstens 18 jaar oud zijn
Bedankt voor uw interesse in deze studie!

Prof. Dr. Tom Decorte en Frédérique Bawin

02/02/2017


  
Mindfulness voor omgaan met zelfmoordgedachten? Deelnemers gezocht voor Prospect studie

Gepaste hulp vinden voor het omgaan met zelfmoordgedachten is niet evident. Van slechts weinig trainingen of behandelingen is immers bekend of ze ook helpen in het reduceren van zelfmoordgedachten. Dit is een belangrijk aandachtspunt in het Vlaams Actieplan Suïcidepreventie.

Het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie (VLESP) lanceert daarom een studie naar het effect van Mindfulness Based Cognitieve Training (MBCT) op het verminderen van suïcidegedachten. Onderzoekers roepen iedereen in Vlaanderen die kampt met zelfmoordgedachten, op om deel te nemen.

In het kader van dit onderzoek worden vanaf eind april in alle Vlaamse provincies kosteloos mindfulness trainingen aangeboden. De MBCT gebeurt in groep (max. 10 personen) en omvat 8 wekelijkse sessies van telkens 2u. Indien je je voor het onderzoek aanmeldt, word je willekeurig ingedeeld in een trainingsgroep of in een controlegroep (die de training niet ontvangt).
Kamp je met zelfmoordgedachten en wil je graag bijdragen aan dit vernieuwende onderzoek? Meld je dan aan op de website prospect.vlesp.be/mbct​ en ontvang snel meer informatie. Iedereen die 18 jaar of ouder is, in Vlaanderen woont en aan zelfmoord denkt, kan deelnemen. Plaatsen zijn beperkt!

Aanmelden kan via: prospect.vlesp.be/mbct​
Voor vragen of informatie over het onderzoek kan men terecht op prospect@vlesp.be


24/03/17


TOP