logologo Chronische Pijn Forum

Lotgenoten…

 

Mensen die je begrijpen omdat ze hetzelfde lot ondergaan, het woord zegt het zelf .
Het doet goed , een woord van steun en begrip met een lach en een traan. Deze mensen komen onverwacht op je weg , vaak is het een zegen.
Je niet meer zo alleen voelen, je zorgen en verdriet, onmacht tot zelfs woede delen met mekaar. Mensen hebben vaak een verkeerd beeld van lotgenotencontact, zelfhulpgroepen of patiëntenverenigingen. Het is echt niet altijd kommer en kwel, er is plaats voor oprechte vriendschap, elkaar helpen en de nodige dosis zelfrelativering en humor !!
Het is opmerkelijk om te zien hoe zwaar iemand het ook zelf mag hebben, iedereen er voor elkaar is, op zijn of haar manier.
Ook al is er de voorbije jaren al heel wat bereikt, er is nog zoveel te doen …
Het doet pijn als patiënt om steeds op een muur van onbegrip te stoten bij dokters, specialisten, ziekenfondsen enz… Je steeds moeten verantwoorden en bewijzen elke keer opnieuw
Het geeft voldoening om te zien hoe er patiënten zijn die weer openbloeien, die van ver terugkomen en er weer volop voor gaan… Wij zijn geen wereldverbeteraars en hoeven geen pluimen op onze hoed en jammer genoeg kunnen we niet iedereen helpen . Sommige dingen glippen ook als zand door onze vingers , en staan we zelf machteloos toe te kijken met pijn in het hart.
Het is de voldoening , de warmte die je iemand kan geven, een luisterend oor, de steun in donkere dagen, de spontane glimlach, de gemeende knuffel.
Dat maakt het de moeite waard !!! Ook met jou erbij!
Het doel van het forum is, om ervaringen te delen met betrekking tot alles wat met jouw ‘Pijn’ te maken heeft.
De basis van een goed forum is een actieve deelname van iedereen. Dwz dat na de registratie en voorstelling je, niet meteen afhaakt maar verder een steun blijft betekenen voor anderen, enkel op deze manier is een forum van waarde en is zijn bestaan gegarandeerd
Deel dus je ervaringen met andere ‘lotgenoten’, antwoord ook op andere vragen hou dit forum actief!


Je bent bekend met het forum en ook al geregistreerd?
Breng me direct naar het pijnforum.

Maar voor een vlot gebruik ervan mss toch eerst dit hieronder lezen.

Het Chronisch Pijn Forum, van de chronische pijn vereniging ‘t Lichtpuntje biedt je lotgenotencontact aan dmv een SMF forum. Een bijzonder veilige, (wij stellen Uw privacy erg op prijs) en zeer volledig uitgeruste forumomgeving.
Een site met honderden pagina’s, vele functies, vele leden, dat moet wel even uitleg, niet? Daarom ook wij zullen trachten jouw gids te zijn doorheen dit forum en site, uw vragen meer dan welkom.
Vanaf de, mss nogal drukke beginpagina, leiden diverse ‘blokken’ je naar de verschillende onderdelen van de site.
Als ‘gast’ bezoeker én als je je nog niet hebt voorgesteld, op het forum zelf, hebt u slechts toegang tot een klein gedeelte(5%) van ons forum.
Registreer u daarom als lid op het forum.
Het aanmelden op het forum is zeer eenvoudig, klik op REGISTREREN en vul het gevraagde in.
Lees even de voorwaarden door en verzend uw aanmelding. Uw registratie aanvraag zal na beoordeling geactiveerd worden door de beheerder.(even geduld aub want we zijn ook niet altijd online.) NIEUWE GEREGISTREERDEN: Stel je, na je goedgekeurde registratie, eerst even voor ==> Op het forum zelf, op dit topic. Pas daarna zal je de volledige toegang tot het forum verkrijgen. Een beheerder zal je account omschakelen.
LET OP WE HEBBEN ENKELE VOORWAARDEN OPGESTELD: Je account zal verwijderd worden zonder enig bericht als:
– je niet binnen één maand jezelf hebt voorgesteld.
– drie maand na het voorstellen niets meer hebt laten horen van je.(Anders heeft een registratie op een forum weinig zin toch?)

Ga hier naar het forum

 

Hits: 6483

X

TOP