Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Chronische pijn, Onbegrijpelijk en ongrijpbaar

april 15 @ 14:00 - 17:00

15 April 2023

Zaterdag 15 April 2023


Infonamiddag: Chronische pijn, Onbegrijpelijk en ongrijpbaar
Spreker: Dr. Vera Callebaut (klinisch psycholoog werkzaam in het Multidisciplinair Pijncentrum van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen.)
Waar: Welzijnscampus Turnhout Stationstraat 80 te 2300 Turnhout
Organisatie: Chronische Pijn Vereniging ’t Lichtpuntje
Uur: Je bent welkom vanaf 13u30. De spreker start circa 14u15
Einde: ten laatste om 17u00
Meer detail van onze locatie

Leven met chronische pijn is een eenzame uitdaging om telkens opnieuw energie uit jezelf te putten om schuld, schaamte, verdriet, angst, teleurstelling, ontmoediging, minderwaardigheid, … het hoofd te bieden. Dwaze overtuigingen van anderen maken het bitter moeilijk om de persoon te blijven die je van binnen bent, maar niemand nog ziet. Psychologe Vera Callebaut leert ons beter inzicht te krijgen in hoe we hiermee kunnen omgaan.

Vera Callebaut is als klinisch psycholoog werkzaam in het Multidisciplinair Pijncentrum van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Haar benadering van chronische pijn als multidimensioneel gegeven heeft zij opgebouwd door postgraduaatopleidingen in de systeempsychotherapie, hypnotherapie, psychotraumatologie en EMDR. Zij is betrokken bij studies en onderzoek rond chronische pijn en pijnchronificatie, en het uitschrijven van behandelpaden. Zij geeft les aan medici en paramedici, en vormingen aan patiënten met chronische pijn. Zij is voorzitster van de Vlaamse PijnPsychologen en vertegenwoordigt de beroepsgroep in een comité van de Federale overheid. Zij is vice-voorzitster van de Belgian Pain Society.
Een e-mailtje (vermeld bij de meeste events) voorkomt een teleurstelling bij eventueel gewijzigde of afgelaste evenementen.

Hits: 39

Gegevens

Datum:
april 15
Tijd:
14:00 - 17:00

Organisator

Chronische pijn vereniging

Locatie

Welzijnscampus
Stationstraat 80
Turnhout, Antwerpen 2300 België
+ Google Maps

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

X

TOP