Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kwaliteit van zorg in onze ziekenhuizen maw de patiënt veiligheid, medische missers/fouten, efficiëntie , warmere zorg enz…

februari 18, 2023 @ 14:00 - 17:00

18 Februari 2023

Zaterdag 18 Februari 2023


Infonamiddag: Kwaliteit van zorg in onze ziekenhuizen maw de patiënt veiligheid, medische missers/fouten, efficiëntie , warmere zorg enz…
Spreker: Prof. dr. Kris VANHAECHT KU Leuven
Waar: Welzijnscampus Turnhout Stationstraat 80 te 2300 Turnhout
Organisatie: Chronische Pijn Vereniging ’t Lichtpuntje
Uur: Je bent welkom vanaf 13u30. De spreker start circa 14u15
Einde: ten laatste om 17u00
Meer detail van onze locatie

Kris Vanhaecht is hoofddocent binnen de Faculteit Geneeskunde en doceert kwaliteit en patiëntveiligheid in meerdere master opleidingen. Hij is hoofd van de onderzoeksgroep kwaliteit en patiëntveiligheid binnen het Leuvens Instituut voor Gezondheidszorgbeleid. Zijn onderzoeksthema’s zijn modellen voor kwaliteitsbeleid, organisatie van zorgprocessen, aandacht voor medewerkers bij incidenten en persoonsgerichte zorg.
Naast zijn rol binnen de KU Leuven is het deeltijds kwaliteitsmanager binnen UZ Leuven, is hij internationaal actief als faculty member bij Erasmus Universiteit Rotterdam, de Internationale Society for Quality in Healthcare en bij het Institute for Healthcare Improvement te Boston. Hij is lid van verschillende adviesraden en tevens voorzitter van de wetenschappelijke raad van Sciensano.

Prof. dr. Kris VANHAECHT op een meeting en hierin zie je wat aan bod kan komen:

Een e-mailtje (vermeld bij de meeste events) voorkomt een teleurstelling bij eventueel gewijzigde of afgelaste evenementen.

Hits: 3

Gegevens

Datum:
februari 18, 2023
Tijd:
14:00 - 17:00

Organisator

Chronische pijn vereniging

Locatie

Welzijnscampus
Stationstraat 80
Turnhout, Antwerpen 2300 België
+ Google Maps

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

X

TOP