Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kwaliteit van zorg in onze ziekenhuizen maw de patiënt veiligheid, medische missers/fouten, efficiëntie , warmere zorg enz…

februari 18 @ 14:00 - 17:00

18 Februari 2023

Zaterdag 18 Februari 2023

Infonamiddag: Kwaliteit van zorg in onze ziekenhuizen maw de patiënt veiligheid, medische missers/fouten, efficiëntie , warmere zorg enz…
Spreker: Mevr. Astrid Van Wilder, Leuvens Instituut voor Gezondheidszorgbeleid , (naaste medewerkster van Prof Kris Vahaecht en doctoreert momenteel op het thema Kwaliteit van Zorg)
Waar: Welzijnscampus Turnhout Stationstraat 80 te 2300 Turnhout
Organisatie: Chronische Pijn Vereniging ’t Lichtpuntje
Uur: Je bent welkom vanaf 13u30. De spreker start circa 14u15
Einde: ten laatste om 17u00
Meer detail van onze locatie

Zorgen voor kwaliteitsvolle zorg is een werkwoord. Het vergt initiatieven op vele niveaus en er is een belangrijke rol weggelegd voor patiënten.
Onze Vlaamse ziekenhuizen zijn steeds beter in orde met de veiligheidsregels. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het Vlaams Instituut voor Kwaliteit van Zorg. Zij onderzoeken onder andere of er in de ziekenhuizen een goede handhygiëne is en of er juiste voorschriften voor geneesmiddelen gemaakt worden. Een positieve evolutie dus, al kan het op sommige vlakken wel nog beter.

Een e-mailtje (vermeld bij de meeste events) voorkomt een teleurstelling bij eventueel gewijzigde of afgelaste evenementen.

Hits: 35

Gegevens

Datum:
februari 18
Tijd:
14:00 - 17:00

Organisator

Chronische pijn vereniging

Locatie

Welzijnscampus
Stationstraat 80
Turnhout, Antwerpen 2300 België
+ Google Maps

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

X

TOP