Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Medische mythes, waarheden en achtergronden – over medische informatie die niet altijd correct is of soms zelfs bewust misleidend is.

mei 21 @ 14:00 - 17:00

21 Mei 2022

Zaterdag 21 Mei 2022


Infonamiddag: )Medische mythes, waarheden en achtergronden – over medische informatie die niet altijd correct is of soms zelfs bewust misleidend is.
Spreker: Prof. Dr Dirk Devroey, Voorzitter vakgroep Huisartsgeneeskunde en Chronische Zorg Vrije Universiteit Brussel

Waar: Welzijnscampus Turnhout Stationstraat 80 te 2300 Turnhout
Organisatie: Chronische Pijn Vereniging ’t Lichtpuntje
Uur: Je bent welkom vanaf 13u30. De spreker start circa 14u15
Einde: ten laatste om 17u00
Meer detail van onze locatie

Een ongetwijfeld zeer boeiende lezing met als titel “MEDISCHE MYTHES, WAARHEDENEN ACHTERGRONDEN”, waarin Prof. Dirk Devroey, in een boeiende uiteenzetting het verschil maakt tussen
waarheid & verzinsels in medische informatie.
Voor vele mensen is gezondheid een belangrijke doelstelling in hun leven. Vele boeken en websites beloven het eeuwige leven of rijken op zijn minst een aantal middeltjes aan om langer gezond te blijven of om ziektes te genezen. Op hetzelfde moment geven online kranten en reclameberichten gezondheidstips. En dan spreken we nog niet over de mondelinge overlevering van gezondheidstips zoals het gebruik van uien tegen verkoudheid of vlierbessensiroop tegen hoest. Vele van deze gezondheidstips zijn verkeerd en zijn mythes. De voordracht geeft een beter zicht op al deze – al of niet verkeerde – claims en legt uit hoe de misverstanden ontstaan zijn.

Een e-mailtje (vermeld bij de meeste events) voorkomt een teleurstelling bij eventueel gewijzigde of afgelaste evenementen.

Hits: 10

Gegevens

Datum:
mei 21
Tijd:
14:00 - 17:00

Organisator

Chronische pijn vereniging

Locatie

Welzijnscampus
Stationstraat 80
Turnhout, Antwerpen 2300 België
+ Google Maps

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

X

TOP