logologoInfo toegang/parking van het gebouw

 

 

 

De welzijnscampus(Stationstraat 80 te 2300 Turnhout) is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, bus/treinstation is vlakbij. Kom je met de auto dan kan je gebruik maken van de ondergronds garage. 
Parkeer garage: om met de auto in de parkeergarage te geraken rij je vanuit de Stationstraat 80 naar de inrit (via de onderdoorgang in de voorgevel) bij het binnenplein van de welzijnscampus.

De verkeerslichten van de garage regelen de vlotte doorgang, stop boven de lussen(aan het einde van de onderdoorgang aan het binnenplein) in het wegdek en wacht tot de lichten na het knipperen groen worden, tijdens het lange knipperen, afwisselend van rood naar groen, opent zich een poort in de garage.

Wacht zeker tot het volledig groen wordt, rij dan de parking in. Er is plaats voor 45 wagens

In de garage zijn er eveneens verkeerslichten(rij ook tot op de lussen bij het verlaten van de garage) die op dezelfde manier werken bij het verlaten van de garage. Verlaten van de garage met de auto kan altijd.

Er is via de garage een directe lift naar onze ruimte(De Kantien) op de vierde verdieping, deze bevind zich bij het binnenrijden, in het midden van de lange muur, aan de rechterkant in de garage. De lift heeft een directe uitgang aan de zaal.
Onze vergaderruimte(De Kantien) bevind zich op de vierde verdieping van het gebouw.

Kom je met de fiets of het openbaar vervoer?
Er zijn voldoende fietsstallingen aan de inrit van de parkeer garage.
De trein en/of bus zijn de ideale vervoersmiddelen om naar het centrum te komen.
De ingang bevind zich naast de draaideur, aan de onderdoorgang. Een medewerker zal de deur voor je openen.(deze deur is normaal altijd gesloten)
Meteen in de ontvangst ruimte ga je rechtsaf en ga je na enkele meters linksaf naar de lift. Deze lift brengt je naar de vierde verdieping en komt rechtstreeks uit aan onze zaal. Wegwijzers van de vereniging zullen je de weg helpen vinden.
LET OP: ga je terug buiten(ook bv in de pauze) dan kan je niet meer binnen, de deuren zijn enkel terug te openen met een batch en deze zijn in het bezit van enkele medewerkers. Naar buiten kan je dus altijd maar niet zomaar terug binnen. In onze ontmoeting ruimte op de vierde verdieping is er groot terras waar je even in de buitenlucht kan vertoeven.
Nog enkele praktische zaken.
-Als je op de vierde verdieping aankomt kom je direct bij de zaal.
-Meld je eerst even aan bij onze balie aan de rechterkant bij het binnenkomen.
-Koffie/thee/fris vind je vooraan in de zaal aan de rechterkant
-Een waterdispenser met heerlijk fris drinkwater vind je aan de zijkant achterin de zaal
-Beiden zijn onbeperkt te gebruiken bij betaling van €2,5 p/p
-Ga je buiten het gebouw tijdens de bijeenkomsten: dan je niet meer zonder meer terug binnen.
-Alle deuren zijn voorzien van een elektronisch slot dat enkel door badge’s kan geopend worden. Enkele medewerkers beschikken over een badge.
-Aan het centrale onthaal, bij het binnenkomen van het gebouw zal steeds een medewerker van de vereniging staan om je te helpen en wegwijs te maken indien dit nodig mocht blijken.
– De deuren aan het onthaal zijn open van 12u00 tot en met 14u00. Bij aankomst op een ander uur bel of sms naar het nummer vermeld op de deur.

Routeplanner: Bijeenkomstlokatie Chronische Pijn vereniging


Gebruik: Verschuif met het “handje” de kaart en bereken je route Zoom de kaart in/uit Schakel indien gewenst over op kaart/satelliet of beide Google Maps  
Grotere kaart weergeven: klik hierboven op weergeven op Google maps 

Plan je ‘bus’route via: De lijn routeplanner
Plan je ‘trein’route via: NMBS routeplanner

Hits: 254

X

TOP