logologoUw logo hier?

 

 

  Onze sponsors

  De vereniging voor chronische pijnpatiënten bestaat nu langer dan 15 jaar. Gedurende al die tijd hebben we met heel veel plezier tijd en werk gestoken in het onderhouden van de vereniging/website en in het opzoeken en toevoegen van nieuwe informatie.
  Dit hadden we niet gekund zonder de steun van enkele goede medewerkers en onze hoofdsponsors: Ziekenzorg CM

  Promoten van de website/vereniging

  Buiten de onvoorwaardelijke steun van onze naasten, familie, vrienden, sympathisanten en leden, zou onze werking in het gedrang komen, ware het niet dat deze sponsors ons ook een warm hart toedragen.
  De website/vereniging heeft aan bekendheid gewonnen dank zij de steun van patiënten, artsen en een aantal persmensen, maar nog te veel chronische pijnpatiënten weten niet van het bestaan van de site/vereniging af.
  Af en toe krijgen we berichten van patiënten die zeggen “Had ik maar vroeger van het bestaan van deze site/vereniging geweten”. Daarom richten we ons tot de bezoekers van deze site, om hulp voor het verder bekendmaken van de site/vereniging

  In de eerste plaats zoeken we mensen die zich willen opgeven als lid van onze vereniging. Het lidgeld per jaar bedraagt: 10 Euro/jaar samen met een levensgezel. Wij bieden je daarvoor 12 prachtige bijeenkomsten, met boeiende thema’s, per jaar, in een omgeving waar alles voorhanden is om het ons zo gemakkelijk mogelijk te maken(rolstoelen, LaFuma ligzetels, kussens, enz…)Tevens ontvang je ons prachtig ledenblad Prikkel én Maczima, 10 x jaar uitgegeven ism de VLAAMSE PIJNLIGA(kleurendruk, recto-verso, opgemaakt door vakmensen) en een uitgebreide maandelijkse geschreven nieuwsbrief per post. Als niet-lid kan je eveneens onze bijeenkomsten bijwonen: hiervoor vragen wij 5 Euro inkom(meer info hier)

  Onze sponsors
  Op wie doen wij een beroep?

  We richten ons voor onze fondswerving in de eerste plaats tot bedrijven/organisaties en/of partikulieren die wensen te investeren in een zinvol initiatief. Zij verkrijgen door hun steun evenwel geen enkele inspraak in de inhoud van de website/vereniging. Die blijft volledig voor de verantwoordelijkheid van de medewerkers aan de site/vereniging. Het gaat een beetje zoals bij een tijdschrift waar de reclamevoerende bedrijven ook geen inbreng hebben met de inhoud van het tijdschrift. Natuurlijk zal uw logo wel opgenomen worden op deze pagina en in onze maandelijkse nieuwsbrieven.

  Heeft u een bedrijf/organisatie of wenst u gewoon uit sympatie een bijdrage te leveren(zonder fiscaal attest)tot het in stand houden en uitbreiden van de website/vereniging? Dan kunt een bedrag overschrijven op rekening nummer: 646.752 9281.58(met vermelding: sponsor)

  Wil je een schenking doen waarvoor een fiscaal attest vereist is: gebruik dan volgende methode: stort op 799-5503943-68 met uitdrukkelijke vermelding: schenking ‘t Lichtpuntje met fiscaal attest(of neem contact opnemen met het secretariaat.)

  Uw logo hier?


  Ziekenzorg CM wordt Samana vanaf september 2016. Ziekenzorg cm, waar mensen het voor elkaar opnemen
  Haachtsesteenweg 579
  PB 40 1031 BRUSSEL  Gezellig feesten heeft slechts één naam: “Den Boskant.”
  Deze pittoreske zaal, gebouwd in Brabantse stijl, heeft al de nodige faciliteiten om een feest kompleet te maken.
  Onze zaal is ook uitermate geschikt voor seminaries of vergaderingen.
  Boskant, 1
  2250 Olen
  014/21 22 81
  0494/76 62 73


  Bloemen – Planten – Decoratie (rolstoeltoegangkelijk)
  Bulckens – Beirinckx
  Herenthoutseweg 142/1
  2200 Herentals
  tel: 014/21.25.45 fax: 014/22.41.56  Janssen Pharmaceutica
  Turnhoutseweg 30
  B-2340 Beerse
  België
  Hits: 125

TOP